Kastrull Emils Emalj 4,5L Gul

Klassisk Gammaldags Kastull med Handtag och Lock i Gul EmaljDenna klassiska och charmiga kastull är en praktisk och stilsäker tillsats till ditt kök. Här är någ


 


Klassisk Gammaldags Kastull med Handtag och Lock i Gul Emalj

Denna klassiska och charmiga kastull är en praktisk och stilsäker tillsats till ditt kök. Här är några detaljer om produkten:

Egenskaper och Specifikationer:

  1. Material: Tillverkad av emaljerat stål för hållbarhet och funktion.

  2. Färg: Gul - en livlig och retroinspirerad färg som ger karaktär till ditt kök.

  3. Storlek: Kastrullen har en diameter på 22 cm och en höjd på 18 cm.

  4. Handtag och Lock: Utrustad med stadiga handtag för enkel hantering och ett matchande lock för att behålla värmen och smakerna.

  5. Användningsområde: Passar för alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashäll.

  6. Temperaturhantering: Emaljen är känslig för stora temperaturskillnader och höga temperaturer, så det rekommenderas att använda kastrullen på låg till medelhög värme.

  7. Värmeöverföring: Kastrullens botten och sidor lagrar värme väl och överför effektivt värme till maten.

  8. Underhåll: Tål maskindisk för enkel rengöring och bevarande av dess kvalitet över tid.

  9. Kollektion Emil's Emalj: Produkterna i denna kollektion håller hög kvalitet och är designade för långvarig användning.

Denna kastull är inte bara ett funktionellt köksredskap utan också en estetiskt tilltalande detalj som ger en touch av retrostil till ditt kök. Med dess gul emalj blir den en färgstark och karaktärsfull del av din köksutrustning.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik