Skål Marion Ruta Blå Stor

Denna vackra skål i stengods är försedd med en handmålad dekorativ bård och tillhör serien Marion, vars mönster för tankarna till den charmiga franska landsbygd


 


Denna vackra skål i stengods är försedd med en handmålad dekorativ bård och tillhör serien Marion, vars mönster för tankarna till den charmiga franska landsbygden. Skålen är idealisk att kombinera och blanda med andra motiv i serien, och små variationer i porslinet kan uppstå på grund av den handgjorda karaktären.


Skålen har en generös rymd på cirka 1,9 liter och måtten Ø 23 x H 12 cm. Den är tillverkad av keramik i en vacker blå färg och tål både maskindisk och uppvärmning i mikrovågsugn, vilket gör den praktisk och funktionell för olika ändamål. En elegant och användbar detalj som ger en touch av fransk landsbygdscharm till ditt kök eller matbord.



Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik