Trevåningsfat Vit

Skapa en elegant presentation för dina bakverk eller bufférätter med detta vita kakfat i tre våningar. Kakfatet har dekorativa prickiga kanter som ger det en ch


 


Skapa en elegant presentation för dina bakverk eller bufférätter med detta vita kakfat i tre våningar. Kakfatet har dekorativa prickiga kanter som ger det en charmig touch och gör det till en perfekt serveringslösning för tårtor och andra läckra delikatesser.


Det vita färgvalet ger en fräsch och tidlös estetik till kakfatet. Dessutom är det utformat med handtag högst upp för enkel förflyttning och servering. Måtten på Ø 22 x H 38 cm gör det till en praktisk och stilfull detalj på din buffé eller dessertbord.


Med detta vackra kakfat kan du ge dina bakverk den uppmärksamhet de förtjänar och samtidigt skapa en inbjudande atmosfär på din serveringsplats. Perfekt för speciella tillfällen och festligheter!Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik