Tallrik Emils Emalj Offwhite

Ge ditt kök en touch av nostalgisk charm med denna klassiska, gammaldags tallrik i vit emalj med en elegant svart kant. Perfekt för det dagliga köket, lantställ


 


Ge ditt kök en touch av nostalgisk charm med denna klassiska, gammaldags tallrik i vit emalj med en elegant svart kant. Perfekt för det dagliga köket, lantstället eller torpet, ger denna tallrik en tidlös och mångsidig estetik.


Tillverkad av emalj är tallriken robust och tålig nog för att klara vardagliga påfrestningar. Måtten på tallriken är Ø 24,5 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att servera dina favoriträtter.


Den vita färgen och den svarta kanten skapar en kontrastrik och elegant design. Dessutom tål tallriken maskindisk, vilket gör den bekväm att använda och enkel att rengöra efter måltiden. Produkterna i Emil's Emalj-kollektion håller hög kvalitet och är utformade för långvarig användning. Ge din matservering en touch av klassisk stil med denna vackra och funktionella emaljtallrik.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik