Tallrik Emils Emalj Grön

Lägg till en touch av vintage charm i ditt kök med denna klassiska, gammaldags tallrik i grön emalj med svart kant och insida i offwhite. Tallriken är perfekt f


 


Lägg till en touch av vintage charm i ditt kök med denna klassiska, gammaldags tallrik i grön emalj med svart kant och insida i offwhite. Tallriken är perfekt för det dagliga köket, lantstället eller torpet och ger en tidlös estetik.


Tillverkad av emalj är denna tallrik robust och tålig nog att klara vardagliga påfrestningar. Måtten på tallriken är Ø 24,5 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att servera dina favoriträtter.


Den gröna färgen och den svarta kanten ger tallriken en distinkt och nostalgisk karaktär, medan insidan i offwhite ger en kontrastrik och traditionell känsla. Dessutom tål tallriken maskindisk, vilket gör den bekväm att använda och enkel att rengöra efter måltiden. Skapa en atmosfär av enkelhet och nostalgi med denna vackra och praktiska emaljtallrik.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik