Kanna Emils Emalj Gul

Denna vit emaljerade gratäng- eller ugnsform med lock är en oumbärlig och praktisk köksdetalj som passar perfekt för matlagning, bakning eller som serveringsfat


Produkten är tyvärr slut i lager, men vi hoppas att den kommer tillbaka snart :( 

 


Denna vit emaljerade gratäng- eller ugnsform med lock är en oumbärlig och praktisk köksdetalj som passar perfekt för matlagning, bakning eller som serveringsfat. Formen är designad för att användas i ugnen och erbjuder stor mångsidighet, men det är viktigt att notera att den inte är lämplig för mikrovågsugnen.


Emaljen som används i denna form är känslig för stora temperaturskillnader och höga temperaturer. Den robusta konstruktionen av ugnsformens botten och sidor gör att den lagrar och överför värme effektivt till maten. För optimal användning rekommenderas det att inleda matlagningen vid en lägre temperatur och successivt öka den. Efter användning bör formen gradvis svalna för att undvika skador på emaljen. Det är av yttersta vikt att undvika att kyla den under kallt rinnande vatten.


Denna ugnsform är enkel att rengöra och tål maskindisk. Produkterna i Emil's Emalj-kollektionen upprätthåller en hög kvalitet för långvarig användning, och denna form är inget undantag.


Med måtten L 22 x W 15 x H 5,5 cm blir denna emaljerade ugnsform en praktisk och oumbärlig köksartikel för olika matlagningssituationer. Skapa läckra rätter och njut av bekvämligheten och hållbarheten hos denna mångsidiga köksprodukt.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik