Vinglas Kerstin

Förhöj din vinupplevelse med detta eleganta vinglas med en etsad bård. Detta vinglas är mångsidigt och passar för både rött och vitt vin, vilket gör det till en


 


Förhöj din vinupplevelse med detta eleganta vinglas med en etsad bård. Detta vinglas är mångsidigt och passar för både rött och vitt vin, vilket gör det till en perfekt följeslagare för olika tillfällen.


Tillverkat av högkvalitativt glas är detta vinglas både stilfullt och funktionellt. Den etsade bården ger glaset en extra touch av elegans och skapar en vacker visuell effekt. Den transparenta färgen gör att du kan uppskatta vinets färger och nyanser på ett subtilt sätt.


Med måtten Ø 10 x H 22,5 cm har detta vinglas en optimal storlek för att njuta av din favoritdryck. Dessutom är glaset enkelt att rengöra och tål maskindisk, vilket gör det praktiskt och bekvämt för daglig användning eller festliga tillfällen.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik