Vinglas Etsad Rand Blombård

Förgyll din vinupplevelse med detta vackra vinglas som har etsade ränder och en blomsterbård. Glasets design är förtjusande och passar perfekt för både rött och


 


Förgyll din vinupplevelse med detta vackra vinglas som har etsade ränder och en blomsterbård. Glasets design är förtjusande och passar perfekt för både rött och vitt vin, vilket gör det till en mångsidig och elegant tillskott till din glas- och porslinskollektion.


Tillverkat av 50-60% återvunnet glas, visar detta vinglas en hållbarhetssynpunkt samtidigt som det ger en unik och miljövänlig touch till din servering. Den transparenta färgen gör att du kan uppskatta vinets färger och skapar en stilfull presentation.


Med måtten Ø 9 x H 18,5 cm har detta vinglas en optimal storlek för att njuta av din favoritdryck. Dessutom är glaset enkelt att rengöra och tål maskindisk, vilket gör det till ett praktiskt och bekvämt val för alla tillfällen.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik