Dessertglas Kerstin

Servera dina läckra efterrätter med stil i detta vackra dessertglas på fot med etsat mönster. Dess breda form gör det idealiskt som en skål för att presentera g


 


Servera dina läckra efterrätter med stil i detta vackra dessertglas på fot med etsat mönster. Dess breda form gör det idealiskt som en skål för att presentera godsaker som glass, chokladmousse eller jordgubbar med grädde. Tillverkat av tåligt glas ger det etsade mönstret en extra touch av elegans.


Måtten på detta dessertglas är Ø 12,5 x H 14 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att njuta av dina favoritdesserter. Den transparenta färgen låter dig visa upp de färgstarka skapelserna samtidigt som den ger en sofistikerad estetik.


Tack vare dess tålighet mot maskindisk är detta dessertglas lätt att rengöra efter användning. Lägg till en touch av elegans till din dessertpresentation med detta vackra och praktiska glas.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik