Champagneglas Lågt Kerstin

Förhöj din dryckesupplevelse med detta stilfulla coupeglas som erbjuder en bred, låg kupa med etsat mönster. Perfekt för att servera champagne, mousserande vine


 


Förhöj din dryckesupplevelse med detta stilfulla coupeglas som erbjuder en bred, låg kupa med etsat mönster. Perfekt för att servera champagne, mousserande viner och eleganta drinkar. Tillverkat av tåligt glas ger det etsade mönstret en extra dimension av sofistikering.


Måtten på detta coupeglas är Ø 10 x H 12,5 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att njuta av dina favoritdrycker. Den transparenta färgen lyfter fram dryckens färger och ger ett elegant utseende till glaset.


Dessutom är detta coupeglas lätt att rengöra eftersom det tål maskindisk. Ge dina festliga tillfällen och speciella stunder en extra touch av elegans med detta vackra och funktionella glas.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik