Champagneglas Högt Kerstin

Fira speciella ögonblick med elegans med detta champagneglas som utstrålar stil med sitt etsade mönster. Perfekt designat för att framhäva smaken och doften av


 


Fira speciella ögonblick med elegans med detta champagneglas som utstrålar stil med sitt etsade mönster. Perfekt designat för att framhäva smaken och doften av champagne och mousserande viner. Tillverkat av högkvalitativt glas ger detta champagneglas en sofistikerad och transparent utseende.


Måtten på detta eleganta champagneglas är Ø 7,5 x H 24,5 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att njuta av din favoritbubbel. Den transparenta färgen gör att du kan beundra dryckens nyanser och bubblande effekt med stil.


Tack vare dess tålighet mot maskindisk är detta champagneglas enkelt att rengöra efter användning, vilket gör det praktiskt för både vardag och festliga tillfällen. Skapa en atmosfär av lyx och njutning med detta vackra och funktionella champagneglas.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik