Glasburk Lisa Stor

Förvara dina godsaker på ett elegant sätt med denna vackra rundade glasburk i klarglas med mönster och ett tillhörande lock. Tillverkad av högkvalitativt glas g


 


Förvara dina godsaker på ett elegant sätt med denna vackra rundade glasburk i klarglas med mönster och ett tillhörande lock. Tillverkad av högkvalitativt glas ger denna burk en tydlig och transparent vy av dess innehåll samtidigt som det dekorativa mönstret lägger till en touch av elegans.


Måtten på denna glasburk är Ø 15 cm x H 25,7 cm, vilket gör den till en mångsidig förvaringslösning för olika ändamål. Använd den för att förvara och visa upp godsaker, ingredienser eller andra små föremål på ett stilfullt sätt.


Den transparenta färgen och det mönstrade glaset skapar en estetiskt tilltalande burk som kompletterar olika inredningsstilar. Denna glasburk är en funktionell och dekorativ detalj som ger en touch av elegans till ditt kök eller hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik