Glasburk Emilia

Förvara dina godsaker på ett stilfullt sätt med denna rundade glasburk i klarglas med mönster och ett matchande lock. Tillverkad av högkvalitativt glas ger denn


 


Förvara dina godsaker på ett stilfullt sätt med denna rundade glasburk i klarglas med mönster och ett matchande lock. Tillverkad av högkvalitativt glas ger denna burk en tydlig och transparent vy över dess innehåll, med det dekorativa mönstret som lägger till en touch av elegans.


Måtten på denna glasburk är Ø 14 cm x H 18,5 cm, vilket gör den till en allsidig förvaringslösning för olika ändamål. Oavsett om du använder den för att förvara godsaker, ingredienser eller små föremål, kommer denna burk att kombinera funktionalitet med stil.


Den transparenta färgen och det dekorativa mönstret gör denna glasburk till en estetisk detalj som passar in i olika inredningsstilar. Ge ditt kök eller hem en elegant touch med denna vackra och praktiska glasburk.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik