Postlåda Mörkgrön

Liten Söt Grön Handgjord Postlåda med Charmigt UtseendeFör att skapa en lekfull och organiserad atmosfär i din hall, barnrum eller lekstuga är vår handgjorda po


 


Liten Söt Grön Handgjord Postlåda med Charmigt Utseende

För att skapa en lekfull och organiserad atmosfär i din hall, barnrum eller lekstuga är vår handgjorda postlåda i grön plåt det perfekta valet. Dess charmiga utseende gör den idealisk för förvaring av teckningar, utklipp, post och brev.

Egenskaper:

  1. Material: Tillverkad av högkvalitativt järn för både hållbarhet och en lekfull, färgglad estetik.

  2. Färg: Den livliga gröna färgen ger en touch av fräschör och lekfullhet till ditt utrymme.

  3. Design: Liten och söt, den är perfekt för inomhusbruk och enkel att hänga upp på väggen eller placera på en hylla.

  4. Handgjord: Varje postlåda är unik och handgjord, vilket ger den en speciell karaktär med små olikheter och ojämnheter.

  5. Storlek: Med måtten W 17 x D 7,5 x H 25 cm erbjuder den tillräckligt med utrymme för organiserad förvaring.

Skapa en lekfull och ordnad miljö med denna handgjorda postlåda i grön plåt. Låt den bli en funktionell och dekorativ del av ditt heminredning, där du kan förvara och visa upp dina favoritpost och konstverk.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik