Postlåda Gul

Liten Söt Gul Handgjord Postlåda med Charmigt UtseendeIntroducera en touch av lekfullhet och organisering i ditt hem med vår handgjorda postlåda i gul plåt. Per


 


Liten Söt Gul Handgjord Postlåda med Charmigt Utseende

Introducera en touch av lekfullhet och organisering i ditt hem med vår handgjorda postlåda i gul plåt. Perfekt för förvaring av teckningar, utklipp, post och brev i hallen, barnrummet eller hängandes på lekstugan.

Egenskaper:

  1. Material: Tillverkad av högkvalitativt järn för både hållbarhet och en livlig gul färg.

  2. Färg: Den soliga gula färgen ger en lekfull touch och blir en charmig accent i ditt hem.

  3. Design: Liten och söt, den är idealisk för inomhusbruk och enkel att hänga upp på väggen eller placera på en hylla.

  4. Handgjord: Varje postlåda är unik och handgjord, vilket ger den en speciell karaktär med små olikheter och ojämnheter.

  5. Storlek: Med måtten W 17 x D 7,5 x H 25 cm erbjuder den tillräckligt med utrymme för organiserad förvaring.

Skapa en lekfull och organiserad atmosfär med denna handgjorda postlåda i gul. Låt den vara en funktionell och färgstark del av ditt hem där du enkelt kan organisera och visa upp dina favoritpost och konstverk.



Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik