Trådkorg Skål Antik Zink

Ge ditt kök eller badrum en touch av elegans och organisera på ett stilfullt sätt med denna fina rund trådkorg på fot i antik zinkfinish. Tillverkad av hållbart


 


Ge ditt kök eller badrum en touch av elegans och organisera på ett stilfullt sätt med denna fina rund trådkorg på fot i antik zinkfinish. Tillverkad av hållbart järnmaterial ger korgen inte bara praktisk förvaring utan också en rustik och charmig estetik.

Måtten på denna trådkorg är Ø 22 x H 14 cm, vilket gör den idealisk för mindre utrymmen eller för att organisera olika föremål. Den gråa färgen och den antika zinkfinishen ger korgen en autentisk och vintage-inspirerad känsla.

Korgen på fot ger en extra dimension till dess design och gör den lämplig att placera på olika ytor i ditt hem. Oavsett om det är för förvaring av köksartiklar, badrumsprodukter eller andra små föremål, kommer denna gråa trådkorg att vara en praktisk och dekorativ detalj i din inredning.

Den här produkten är tillverkad av skickliga hantverkare i Indien enligt WFTOs 10 kriterier för rättvis handel. Företaget hjälper till att lyfta ekonomiskt utsatta grupper ur fattigdom och skapa nya förutsättningar för ett bättre liv för hantverkarna och deras familjer. Utöver bra löner och arbetsförhållanden driver företaget egna sociala projekt. Bland annat driver man tre skolor med totalt 260 elever i egen regi, har vattenrenings- och sanitetsprogram samt erbjuder hälsokontroller.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik