Trådkorg Oval Zink Stor

Skapa ordning och stil i ditt kök eller badrum med denna stora ovala trådkorg i zink, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korgen per


 


Skapa ordning och stil i ditt kök eller badrum med denna stora ovala trådkorg i zink, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korgen perfekt för förvaring och ger samtidigt en rustik och charmig estetik.


Måtten på denna trådkorg är W 26 x L 45 x H 18 cm, vilket ger gott om utrymme för att organisera och förvara olika föremål. Den gråa färgen och det robusta zinkmaterialet ger korgen en autentisk och industriell känsla som passar in i olika inredningsstilar.


Trähandtagen, som går att ta loss, ger en extra touch av elegans och gör det enkelt att transportera och flytta korgen efter behov. Oavsett om det är för förvaring av köksartiklar, badrumsprodukter eller andra föremål kommer denna stora gråa zinktrådkorg att vara en praktisk och dekorativ detalj i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik