Trådkorg Oval Svart Mellan

Ge ditt kök eller badrum en modern och organiserad touch med denna ovala trådkorg i svart, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korge


 


Ge ditt kök eller badrum en modern och organiserad touch med denna ovala trådkorg i svart, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korgen perfekt för förvaring och ger samtidigt en stilfull estetik.


Måtten på denna trådkorg är W 22 x L 38 x H 17 cm, vilket ger gott om utrymme för att organisera och förvara olika föremål. Den eleganta svarta färgen ger korgen en tidlös och modern känsla.


Trähandtagen, som går att ta loss, ger en extra touch av elegans och gör det enkelt att transportera och flytta korgen efter behov. Oavsett om det är för förvaring av köksartiklar, badrumsprodukter eller andra föremål kommer denna svarta trådkorg att vara en praktisk och dekorativ detalj i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik