Trådkorg Oval Svart Liten

Organisera ditt kök eller badrum med stil med denna små, ovala trådkorg i svart, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korgen perfekt


 


Organisera ditt kök eller badrum med stil med denna små, ovala trådkorg i svart, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korgen perfekt för förvaring och ger samtidigt en modern estetik.


Måtten på denna trådkorg är W 18 x L 30 x H 15 cm, vilket gör den idealisk för mindre utrymmen eller för att organisera små föremål. Den eleganta svarta färgen ger korgen en tidlös och stilren känsla.


Trähandtagen, som går att ta loss, ger en extra touch av elegans och gör det enkelt att transportera och flytta korgen efter behov. Oavsett om det är för förvaring av köksartiklar, badrumsprodukter eller andra små föremål kommer denna svarta trådkorg att vara en praktisk och dekorativ detalj i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik