Trådkorg Låg Rektangulär med Handtag Zink

Ge ditt hem en rustik touch med denna stora rektangulära trådkorg i zink, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korgen perfekt för all


 


Ge ditt hem en rustik touch med denna stora rektangulära trådkorg i zink, komplett med trähandtag. Tillverkad av hållbart järnmaterial är korgen perfekt för all typ av förvaring och ger samtidigt en charmig estetik.


Måtten på denna trådkorg är 40 x 31 cm, vilket ger gott om utrymme för att organisera och förvara olika föremål. Den gråa färgen och det robusta zinkmaterialet ger korgen en autentisk och industriell känsla som passar in i olika inredningsstilar.


Trähandtagen ger inte bara en praktisk funktion för enkel transport utan bidrar också till den rustika och naturliga känslan. Oavsett om det är för förvaring av filtar, tidningar, leksaker eller andra föremål kommer denna gråa zinktrådkorg att vara en funktionell och dekorativ detalj i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik