Trådkorg Låg Rektangulär med Handtag Svart

Organisera ditt hem med stil med denna stora rektangulära trådkorg i svart, komplett med svarta trähandtag. Korgen är tillverkad av hållbart järnmaterial och är


 


Organisera ditt hem med stil med denna stora rektangulära trådkorg i svart, komplett med svarta trähandtag. Korgen är tillverkad av hållbart järnmaterial och är perfekt för all typ av förvaring.


Måtten på denna trådkorg är 40 x 31 cm, vilket ger gott om utrymme för att organisera och förvara olika föremål. Den eleganta svarta färgen ger korgen en modern och tidlös estetik som passar in i olika inredningsstilar.


Trähandtagen ger en extra touch av elegans och gör det enkelt att transportera och flytta korgen efter behov. Oavsett om det är för förvaring av filtar, tidningar, leksaker eller andra föremål, kommer denna svarta trådkorg att vara en funktionell och dekorativ detalj i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik