Spånkorg Kerstin med Handtag Natur Stor

Förbered dig för svampplockning eller picknick med stil med denna naturligt färgade, handgjorda spånkorg. Tillverkad av trä ger den en rustik och lantlig touch


 


Förbered dig för svampplockning eller picknick med stil med denna naturligt färgade, handgjorda spånkorg. Tillverkad av trä ger den en rustik och lantlig touch till ditt utomhusäventyr.


Måtten på denna charmiga spånkorg är W 27 x L 37,5 x H 27 cm, vilket ger gott om utrymme för att samla in naturens skatter eller för att packa upp din picknickmåltid.


Observera att varje korg är handgjord, vilket gör varje exemplar unikt med små variationer som bidrar till dess karaktär. Den naturliga färgen och det robusta materialet ger en autentisk känsla och gör denna spånkorg till en praktisk och vacker följeslagare för olika ändamål. Med dess generösa dimensioner blir den också ett utmärkt val för att bära med sig olika föremål vid olika tillfällen.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik