Spånkorg Kerstin med Handtag Natur Liten

Få till en rustik och naturlig känsla vid svampplockningen eller på picknicken med denna vackra flätade spånkorg i naturfärg med handtag. Korgen är tillverkad a


 


Få till en rustik och naturlig känsla vid svampplockningen eller på picknicken med denna vackra flätade spånkorg i naturfärg med handtag. Korgen är tillverkad av trä och ger en charmig och lantlig estetik till ditt utomhusäventyr.


Måtten på denna handgjorda spånkorg är W 22 x L 28 x H 18 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att samla in dina skatter från naturen eller för att packa upp ditt picknickäventyr.


Observera att korgarna är handgjorda, vilket gör varje korg unik med små variationer som lägger till dess karaktär. Den naturliga färgen och det gedigna materialet skapar en autentisk känsla och gör denna spånkorg till en praktisk och vacker följeslagare för olika ändamål.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik