Spånkorg Kerstin med Handtag Grå Stor

Förbered dig för svampplockning eller picknick med elegans med denna handgjorda, naturfärgade spånkorg i grått. Tillverkad av trä ger den en rustik touch till d


 


Förbered dig för svampplockning eller picknick med elegans med denna handgjorda, naturfärgade spånkorg i grått. Tillverkad av trä ger den en rustik touch till ditt utomhusäventyr.


Måtten på denna charmiga spånkorg är W 27 x L 37,5 x H 27 cm, vilket ger gott om utrymme för att samla in naturens skatter eller för att packa upp din picknickmåltid.


Observera att korgarna är handgjorda, vilket ger varje korg en unik karaktär med små variationer. Den naturliga färgen och det robusta materialet ger en autentisk känsla och gör denna spånkorg till en praktisk och vacker följeslagare för olika ändamål. Med de generösa dimensionerna blir den också ett utmärkt val för att bära med sig diverse saker vid olika tillfällen.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik