Konad Korg med Handtag Ida Stor Grå

Liten Konad Korg i Grå Handflätad BambuDenna lilla konade korg är tillverkad av grå handflätad bambu och har två handtag för enkel transport och förflyttning. K


 


Liten Konad Korg i Grå Handflätad Bambu

Denna lilla konade korg är tillverkad av grå handflätad bambu och har två handtag för enkel transport och förflyttning. Korgen har en stabil träskiva i plywood som botten och är handgjord, vilket innebär att varje exemplar kan uppvisa små variationer som lägger till en unik touch.

Produktfunktioner:

  1. Material: Tillverkad av hållbar och naturlig bambu för en ekologisk och stilfull design. Botten består av stabil plywood.

  2. Färg: Grå - en modern och neutral färg som passar in i olika inredningsstilar.

  3. Storlek: Korgen har en diameter på 30 cm och en höjd på 25 cm, vilket gör den perfekt för mindre föremål och dekorationer.

  4. Design: Konad form och två handtag gör den enkel att hantera och ger samtidigt en elegant estetik.

  5. Handgjord: Varje korg är unik och kan uppvisa små olikheter, vilket ger en personlig och charmig touch.

  6. Mångsidig Användning: Perfekt för förvaring av småsaker, som dekoration eller som en stilfull detalj i inredningen.

  7. Lätt att Transportera: Med två handtag är det enkelt att flytta korgen efter behov.

  8. Naturlig Charm: Den naturliga bambun ger en varm och inbjudande känsla till ditt hem.

Denna lilla konade korg kombinerar funktionalitet med stil och är ett utmärkt tillskott till ditt hem för att organisera och visa upp små föremål på ett vackert sätt. Med dess naturliga material och eleganta design blir den både praktisk och dekorativ.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik