Konad Korg med Handtag Ida Liten Grå

Liten Konad Korg i Grå Handflätad BambuDenna lilla konade korg i grå handflätad bambu är en stilfull och praktisk förvaringslösning för ditt hem. Här är några d


Produkten är tyvärr slut i lager, men vi hoppas att den kommer tillbaka snart :( 

 


Liten Konad Korg i Grå Handflätad Bambu

Denna lilla konade korg i grå handflätad bambu är en stilfull och praktisk förvaringslösning för ditt hem. Här är några detaljer om produkten:

Egenskaper och Specifikationer:

  1. Material: Tillverkad av hållbar bambu och med en stabil träskiva i plywood som bas.

  2. Färg: Grå - en neutral och mångsidig färg som passar in i olika inredningsstilar.

  3. Storlek: Korgen har en diameter på 23 cm och en höjd på 20 cm.

  4. Handtag: Utrustad med två handtag för enkel transport och hantering.

  5. Konad Form: Den konade formen ger korgen en modern och elegant estetik.

  6. Handgjord: Varje korg är handgjord, vilket innebär att variationer i flätningen kan förekomma och ger varje korg en unik touch.

  7. Mångsidig Användning: Perfekt för förvaring av små föremål, som nycklar, fjärrkontroller eller andra vardagliga föremål.

  8. Dekorativ: Fungerar även som en dekorativ detalj i ditt hem, antingen ensam eller i kombination med andra förvaringslösningar.

Denna lilla konade korg kombinerar funktion och design, och dess gråa färg gör den lämplig för olika inredningsstilar. Ge ditt hem en touch av stil och organisera småsaker på ett elegant sätt med denna handgjorda bambukorg.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik