Plåtburk Hugo Kaffe Blå Rektangulär

Ge ditt kök en fräsch och stilig touch med denna blå kaffeburk från plåtburksserien Hugo av Strömshaga. Den eleganta designen med ränder på sidan och texten "Ka


 


Ge ditt kök en fräsch och stilig touch med denna blå kaffeburk från plåtburksserien Hugo av Strömshaga. Den eleganta designen med ränder på sidan och texten "Kaffe" gör burken till en dekorativ och praktisk tillskott i köket.

Tillverkad av hållbart järn och med en stilren blå färg, kommer denna kaffeburk inte bara hålla ditt kaffe färskt utan även ge en färgstark accent till din köksinredning.

Burken har en lock som säkrar kaffets smak och arom. Dess mått på W 12 x D 8 x H 24 cm gör den till en perfekt storlek för att förvara ditt favoritkaffe samtidigt som den ger en elegant touch till köksbänken.

Serien Hugo från Strömshaga kombinerar funktionalitet med tidlös design och den blå färgen ger burken extra karaktär. En perfekt förvaringslösning för kaffeälskaren med stil.

Plåtburkarna är handgjorda och handmålade vilket innebär att vissa olikheter och ojämnheter kan förekomma. Plåtburken tål ej maskindisk.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik