Liten Glasburk Slät Rak med Lock

Håll ordning och skapa en stilfull förvaring med denna praktiska glasburk med lock. Perfekt för användning i badrummet för att organisera tops, bomull eller and


 


Håll ordning och skapa en stilfull förvaring med denna praktiska glasburk med lock. Perfekt för användning i badrummet för att organisera tops, bomull eller andra små föremål, eller i köket för diverse förvaring.


Denna glasburk är tillverkad av högkvalitativt glas och har en transparent färg som gör det enkelt att se innehållet. Måtten på burken är Ø 6 x H 11 cm, vilket gör den till en kompakt och praktisk lösning för förvaring.


Lockets design håller innehållet fräscht och skyddat samtidigt som det ger en stilfull touch. Oavsett om det är i badrummet eller köket, kommer denna glasburk att vara en funktionell och dekorativ detalj i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik