Ljuslykta Ture Silver

Stor Lykta i Glas och Metall för Ett Blockljus - Antik SilverfinishDenna imponerande ljuslykta kombinerar antik silverfinish med glas, vilket skapar en elegant


 


Stor Lykta i Glas och Metall för Ett Blockljus - Antik Silverfinish

Denna imponerande ljuslykta kombinerar antik silverfinish med glas, vilket skapar en elegant och stämningsfull atmosfär. Lyktan är utformad för att rymma ett blockljus och kommer med praktiska detaljer som gör den enkel att använda och flytta.

Produktfunktioner:

  1. Material: Tillverkad av hållbar metall och transparent glas med en vacker antik silverfinish.

  2. Färg: Silverfinishen ger en känsla av klassisk elegans och passar bra med olika inredningsstilar.

  3. Storlek: Generösa dimensioner på L 19 x B 19 x H 35 cm ger lyktan en imponerande och distinkt storlek.

  4. Blockljus: Designad för att hålla ett blockljus och skapa ett mjukt och stämningsfullt ljus.

  5. Praktisk Design: Lyktan är öppningsbar på ena sidan för enkel placering och tändning av ljuset. Den är också utrustad med ett handtag för smidig förflyttning.

  6. Mångsidig Användning: Passar perfekt för att skapa en atmosfärisk belysning inomhus eller för att lysa upp balkongen och uterummet.

  7. Hög Kvalitet: Noggrant konstruerad med fokus på kvalitet och hållbarhet för att säkerställa långvarig användning.

Denna lykta blir en smakfull och iögonfallande detalj i ditt hem, och dess antika silverfinish ger en extra touch av elegans. Oavsett om den placeras inomhus eller utomhus kommer den att bidra till en avslappnad och stämningsfull atmosfär.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik