Ljuslykta Lena Svart Liten

Ljuslykta i Glas och Svart MetallSkapa en stämningsfull atmosfär med denna vackra ljuslykta i glas och svart metall. Den eleganta designen gör den till en perfe


 


Ljuslykta i Glas och Svart Metall

Skapa en stämningsfull atmosfär med denna vackra ljuslykta i glas och svart metall. Den eleganta designen gör den till en perfekt inredningsdetalj, och dess mångsidighet låter dig antingen hänga den upp eller placera den direkt på ytan. Ljuslyktan passar både värmeljus och blockljus för att skapa en mjuk och avslappnad belysning.

Produktfunktioner:

  1. Material: Tillverkad av högkvalitativt järn och genomskinligt glas för hållbarhet och visuell elegans.

  2. Färg: Svart, en mångsidig nyans som kompletterar olika inredningsstilar.

  3. Storlek: Med måtten Ø 13 x H 39 cm blir denna ljuslykta en imponerande dekorationsdetalj.

  4. Hängande eller Stående: Ljuslyktan är designad med en praktisk krok för upphängning, samtidigt som den har en stabil bas för att stå på plana ytor.

  5. Passar för Värmeljus och Blockljus: Mångsidig användning för olika typer av ljus, vilket ger flexibilitet i din belysningsdesign.

  6. Skapar Stämningsfullt Ljus: Genom det transparenta glaset skapas ett vackert och förtrollande ljusspel.

  7. Mångsidig Inredningsdetalj: Passar perfekt som dekoration i hemmet, på balkongen eller i trädgården.

  8. Enkel och Elegant Design: Den stilrena och enkla designen gör att ljuslyktan passar väl in i olika miljöer.

Oavsett om den används som en central ljuskälla i ditt hem eller för att skapa en romantisk atmosfär utomhus, kommer denna ljuslykta att bli ett vackert tillskott till din inredning.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik