Ljuslykta Gunnar Antik Silver Liten

Cylinderformad Ljuslykta i Glas och MetallSkapa en atmosfär av romantik och elegans med denna vackra cylinderformade ljuslykta i glas och metall. Ljuslyktan har


 


Cylinderformad Ljuslykta i Glas och Metall

Skapa en atmosfär av romantik och elegans med denna vackra cylinderformade ljuslykta i glas och metall. Ljuslyktan har en öppen topp och ett smidigt handtag, vilket gör den enkel att förflytta och använda både inomhus och utomhus. Den stilfulla designen och den silverfärgade metallen ger en modern touch till din belysning.

Produktfunktioner:

  1. Material: Tillverkad av högkvalitativ metall och transparent glas för hållbarhet och visuell effekt.

  2. Färg: Silver, en elegant nyans som kompletterar olika inredningsstilar.

  3. Storlek: Med måtten Ø 16 x H 21 cm blir denna ljuslykta en iögonfallande dekorationsdetalj.

  4. Öppen Design: Cylinderformen med öppen topp ger enkel åtkomst för att tända och släcka ljuset samt skapar en vacker ljuseffekt.

  5. Handtag för Enkel Förflyttning: Ljuslyktan är utrustad med ett praktiskt handtag, vilket gör den enkel att flytta mellan olika platser.

  6. Mångsidig Användning: Perfekt för att användas med ett blockljus och skapa stämningsfull belysning både inomhus och utomhus.

  7. Skapar Elegans: Den silverfärgade metallen ger ljuslyktan en modern och elegant touch.

  8. Dekorativ Inredningsdetalj: Passar väl som dekoration på bordet, hyllan eller uteplatsen för att förhöja atmosfären.

Oavsett om det är för en romantisk middag, mysig stund på altanen eller som en dekorativ detalj i vardagsrummet, kommer denna ljuslykta att sprida ljus och skapa en atmosfär av charm och skönhet.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik