Ljuslykta Ebba Grön Stor

Stor Ljuslykta i Frostat GlasSkapa en atmosfär av lugn och ro med denna vackra ljuslykta i frostat glas. Den organiska formen, den härliga gröna färgen och natu


 


Stor Ljuslykta i Frostat Glas

Skapa en atmosfär av lugn och ro med denna vackra ljuslykta i frostat glas. Den organiska formen, den härliga gröna färgen och naturliga skiftningarna gör denna ljuslykta till en perfekt detalj för att skapa en mysig stämning i alla rum. Placera den på matbordet, sidobordet eller soffbordet för att addera färg och belysning till ditt hem.

Produktfunktioner:

  1. Material: Tillverkad av högkvalitativt och frostat glas för en vacker och diffus ljuseffekt.

  2. Färg: Grön, en frisk och lugnande nyans som skapar en harmonisk atmosfär.

  3. Storlek: Med måtten Ø 12 x H 13 cm blir denna ljuslykta en imponerande dekoration.

  4. Organisk Form: Den naturliga och organiska formen ger ett konstnärligt och unikt uttryck.

  5. Mysig Belysning: Skapar en mjuk och mysig belysning med värmeljus.

  6. Mångsidig Användning: Perfekt för att placeras på matbordet, sidobordet eller soffbordet för att skapa en inbjudande atmosfär.

  7. Kombinera Storlekar och Färger: Möjlighet att kombinera med andra ljuslyktor i olika storlekar och färger för att skapa en personlig samling.

  8. Dekorativ Detalj: En vacker dekoration som tillför färg och stil till ditt hem.

Denna ljuslykta blir en förtrollande detalj i ditt hem och ger dig möjlighet att skapa stunder av avkoppling och njutning. Låt den gröna färgen sprida sitt fräscha sken och skapa en inbjudande atmosfär i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik