Ljuslykta Ebba Brun Stor

Stor Ljuslykta i Frostat GlasSkapa en varm och inbjudande atmosfär med denna vackra ljuslykta i frostat glas. Den organiska formen och den bruna färgen med natu


 


Stor Ljuslykta i Frostat Glas

Skapa en varm och inbjudande atmosfär med denna vackra ljuslykta i frostat glas. Den organiska formen och den bruna färgen med naturliga skiftningar ger ett unikt uttryck och skapar en mysig stämning i alla rum. Placera den på matbordet, sidobordet eller soffbordet för att addera en touch av elegans och belysning till ditt hem.

Produktfunktioner:

  1. Material: Tillverkad av högkvalitativt och frostat glas för en vacker och diffust ljuseffekt.

  2. Färg: Brun, en varm och jordnära nyans som passar väl in i olika inredningsstilar.

  3. Storlek: Med måtten Ø 12 x H 13 cm blir denna ljuslykta en imponerande dekoration.

  4. Organisk Form: Den naturliga och organiska formen ger ett konstnärligt och unikt uttryck.

  5. Mysig Belysning: Skapar en mjuk och mysig belysning med värmeljus.

  6. Mångsidig Användning: Perfekt för att placeras på matbordet, sidobordet eller soffbordet för att skapa en inbjudande atmosfär.

  7. Kombinera Storlekar och Färger: Möjlighet att kombinera med andra ljuslyktor i olika storlekar och färger för att skapa en personlig samling.

  8. Dekorativ Detalj: En vacker dekoration som tillför stil och elegans till ditt hem.

Denna ljuslykta blir en förtrollande detalj i ditt hem och ger dig möjlighet att skapa en personlig och vacker atmosfär. Låt den sprida sitt varma sken och skapa stunder av avkoppling och njutning.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik