Handfat Emils Emalj 9L Grön

Skapa en tidlös atmosfär med detta stora handfat i klassisk, gammaldags stil, tillverkat av högkvalitativ grön emalj. Den rymliga baljan är inte bara funktionel


 


Skapa en tidlös atmosfär med detta stora handfat i klassisk, gammaldags stil, tillverkat av högkvalitativ grön emalj. Den rymliga baljan är inte bara funktionell utan även en estetiskt tilltalande detalj som ger en nostalgisk touch och passar perfekt in i en klassisk, lantlig inredning.


Baljans generösa storlek på Ø 40 x H 13 cm gör den idealisk för olika ändamål. Använd den som ett avslappnande fotbad för att skapa en spa-känsla hemma, som en charmig diskbalja i ditt utekök eller sommarstuga. Oavsett användning är detta handfat en pålitlig och mångsidig följeslagare.


Tillverkad av emaljerat stål erbjuder detta handfat hållbarhet och tål långvarig användning. Det ingår i Emil's Emalj-kollektion som är känt för sina högkvalitativa produkter. Ge ditt hem en touch av nostalgi och praktisk användning med detta vackra handfat i en fräsch och inbjudande grön färg.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik